Informatie stage 10e klas


In de 10e klas doe je een van de volgende stages: maatschappelijke stage, bedrijfsstage of 
een stage die aansluit bij je (mogelijke) vervolgopleiding, de beroeps-oriënterende stage. Voor schooljaar 2020-2021 hebben we de uitzondering gemaakt dat er ook in een winkelstage kan worden gelopen, dit i.v.m. het uitvallen van de winkelstage in klas 9 door de Corona uitbraak.  
 

De stage in de 10e klas is een belangrijk onderdeel van het leerplan van de vrijeschool. Het is belangrijk om buiten school praktische ervaring op te doen. Het doel van de stage is dat deze je helpt bij het maken van je studie- en beroepskeuzes. Het is daarom ook de bedoeling dat je een stageplek zoekt die past binnen je gekozen sector (vakkenpakket). Daarnaast is het belangrijk om geleerde theorie op school terug te zien in de praktijk.

 
Op deze website vind je de formulieren die je moet invullen als je een stageplek hebt gevonden. Het is handig om deze formulieren alvast te bekijken, voordat je langs gaat bij een mogelijke stageplek. Dan weet je alvast welke gegevens je nodig hebt. Let goed op dat je het juiste formulier invult. Hieronder vind je ook het stageboekje.

Ook belangrijke mededelingen verschijnen hier op de website. Als je voor de eerste keer het formulier hebt ingevuld, krijg je ook bericht via je e-mail, of de stageplek is goedgekeurd.

Als je vragen hebt kun je die altijd stellen via de mail, of vraag het even aan één van de stagecoördinatoren (dhr. Karreman pka@vszh.nl en dhr. Vermeiden tve@vszh.nl). 
Het mailadres is: stage-rotterdam@vszh.nl 

Ċ
Paul Karreman,
25 sep. 2020 02:35
Comments